Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Gerçekten yangınlardan korunmak muhtevain zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı tam sağlayacak şekilde takılması müstelzim parçadır.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan bünyelabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler daha azca maliyeti ve arz kaybının henüz az olmasından dolayı elan çok yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kuvvetli iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duygun davranıyoruz.

Bunun karınin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belirli yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış kapılarının) muayyen durumlara göre TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının spontane kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın sıkı tıkızya kapanmasını sağlamlamaktır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır.

Bu kapılar, ölçün yangın direnci gereksinimlerine devam olarak belli başlı emniyet ve başarım kriterlerini telafi etmek üzere mutasavvertır.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan yangın kapısı Yangın Kapıları insanoğluın bir ateş takkadak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi karınin önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın saksıladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Kanatlar süresince müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page